Ohoh, meillä on todistettavasti ainakin yksi lukija äiskän lisäksi
:) Kiitoksia vaan kommentista Jenni! Pikku hiljaa alkaa tuntua, että kyllä tästä ehkä ihan joihinkin kokeisiinkin asti joskus voisi mennä.

Tässä mun välityksellä Jeren mietteitä tottistreeneistä:

Tähän on pakko laittaa ihan pieni kommentti: eli Inkin kanssa ollaan tottisteltu jatkuvasti, mutta vain keskenämme, pienessä/olemattomassa häiriössä.


Tottis 16.4.2008 Vantaa, Simonkylä.

Aloitettiin Inksun kanssa ohjattu tottistelu. Edellisen kerran tällaista toimintaa oltiin harrastettu Inkin ensimmäisenä pentukesänä 2006. Kentällä tämä ilmeni lähes tauttomana haukkumisena sekä sillä, että neidin mielenkiinto oli jossain ihan muualla. Harjoiteltiin siis perusasentoa sivulla ja seuraamista. Ensimmäisestä kerrasta ei siis todellakaan jäänyt paras mahdollinen mieli.

Näiden liikkeiden harjoittelemista jatkettiin kotiläksyinä ja viikon aikana Inki tuntuikin jo saavan jujusta kiinni.

Tottis 23.4.2008 Kerava, Sompio

Tänään Inkillä oli korvat päässä ja suu supussa. Liekö tähän vaikuttanut tehokas treenaminen sekä kotikenttäetu tottispaikan suhteen. Taidettiin molemmat oikein jopa tykätä tästä tekemisestä. Kotiläksyiksi saatiin maahan menon sekä istumisen vahvistaminen sekä tietysti vielä tuota perusasennon ja seuraamisen harjoittelua. Saapa nähdä sitten taas miten ensi kerralla sujuu?