Tänään oli jälleen kerran aika pieni osallistujajoukko, joten otettiin kullekin koiralle vain kolme maalimiestä. Kaksi ensimmäistä oli kaikille "tuuli-ilmaisua", eli koira päästettiin vapaaksi, mutta ei lähetetty. Sitten tallusteltiin pitkin metsää ja odotettiin milloin koira saa hajun ja löytää maalimiehen. Kolmas maalimies oli haamuna.

No, Inkihän ampaisi metsään, kun laskin sen irti. Sillä näytti olevan joku missio, joten ajattelin että näinköhän se sai hajun heti :shock: Juu, no ei saanut. Sitä kiinnosti tällä kertaa enemmän hirvenpapanoiden nautiskelu, niissä kieriskely sekä keppien tuhoaminen :denti: Ja juoksu! Voi että se rundasi ympäri mettää, tekipähän ainakin omatoimisen metsälenkin siinä treenien ohessa :orava: Nenä ei ollut Inkillä lainkaan auki, mutta toisaalta en ole ihan varma ymmärsikö se edes mikä pointti tola harjotuksella oli.. Tuulikin oikkuili niin, että (kuulemma) kun Inki oli maalimiehen vieressä, niin tulli kääntyi, eikä Inki edes muutaman metrin päästäkään saanut hajua :silly: Välillä (useimmiten) ei tuullut ollenkaan, joten ilma treeneille oli aika huono.

Mutta oli treeneissä hyvääkin; Inki ilmaisi tosi hyvin! Ei ollut epäilystäkään milloin se oli löytänyt maalimiehen, vaikka mulla itselläkään kuten ei muillakaan ollut mitään hajua missä mm on. Lisäksi tokan mm:n Inki bongasi jo nopeammin, joten vissiin se hoksasi pitää nenää auki :)

Vika maalimies oli ihan vaan haamu ja se olikin oikeastaan vain ilmaisuharjoitus. Hyvin Inki ilmaisi tälläkin kertaa :nyokyti:

Ensi kerta onkin lauantai-iltana, joten saadaan ehkäpä jopa hämärä treeniä. Onhan Inki etsinyt ennekin hämärässä ja jopa ihan pimeässä, mutta vain raunioilla sekä Jeren ja mun kanssa kahdestaan ollessa.

Otamme varmasti jotain helppoa taas, kun jotenkin on nyt ollut niin takkuista viime aikoina.