Inki oli jälleen hakuilemassa. Oltiin Technopoliksen maastossa, kalliolla, jossa oli korkeita pudotuksia ja hyviä piiloja. Inkille laitettiin viisi maalimiestä.

Inki oli aika rauhassa kun otin sen autosta ja pieni "Ei" riitti lopettamaan turhan haukkumisen. Myöskin radalla mentiin hihna löysällä :schmoll: Inki merkkasi heti pari maalimiestä kun noustiin kalliolle, joten pelkona mulla oli että se menee nenänsä perässä, eikä mun lähetyksen.. no niinhän siinä kävikin. Inki lähti kyllä sinne suuntaan, jonne sen lähetin, mutta sai hajun kaempana olevasta maalimiehestä ja paineli sinne. Eipä ole ainakaan irtoamisessa ongelmaa :denti: Ja sain mäkin liikuntaa. Ja taas tuli todettua, että kun Inki on hajulla, se ei kuule kutsuja :roll: Haukku tuli kyllä hyvin ja kuuluvasti, vaikka se siellä hiton kuusessa olikin.

Lähetin Inkin uudestaan ekalle maalimiehelle. Vaikeaa tuntui olevan, mutta lopulta sekin maalimies löytyi. En tiedä oliko mm jotenkin ihme "hajukatveessa" vai oliko Inki mielestään jo tutkinut sen alueen karatessaan toiselle maalimiehelle. No anyway, haukku tuli taasen hyvin :nyokyti:

Kolmas maalimies oli oikealla, ja sen Inki oli merkannut jo kun tulimme alueella, joten lähetys onnistui ongelmitta ja haukkukin alkoi kuulua pian. Saara oli siellä maalimiehenä ja Inkiä oli kuulemma pitänyt rohkaista haukkumaan, kun Inks olisi vaan haistellut Jankan ja Sirnan hajuja :denti:

Neljäs maalimies oli myös oikealla ja ihan hiton pitkällä! Inki lähti hyvin matkaan, pysähtyi keskivaiheille, haukahti ja jatkoi matkaa. En tiedä karkottiko se möröt pois vai mitä teki :denti: Haukku tuli katkonaisesti, ilmeisesti suora näkyvyys muhun hämäsi Inkiä. Inki oli siis kallion päällä ja näin ollen näki mut jatkuvasti, kun etenin kohti Inkiä ja maalimiestä. Välillä Inki lopetti haukun ja katsoi mua. Käänsin selkäni ja aloitin uudestaan liikkumisen vasta kun Inki haukkui taas. Takkuisesti meni, mutta pääsin lopulta perille. Mika makasi "raatona" kallion kolossa ja Inki oli kuulemma käynyt nuolaisemassa Mikan naamaa, kuin varmistaakseen että se oli todella elossa ja sitten vasta alkanut haukun. :denti:

Viides maalimies oli taas vasemmalla ja aikalähellä, joten saatiin kiva ja helppo lopetus. Haukku tuli nyt taas hyvin, joten ilmeisesti Inkiä hämäsi se, että se näki mut koko ajan.

Lopuksi Tero ja Mika leikittivät vähän Inkiä kepeillä. Hyvin oli neidillä taistelutahtoa vieraiden miestenkin kanssa!

Treenit menivät siis nappiin, lukuunottamatta ekaa lähetystä ja Inkin karkaamista väärälle maalimiehelle. Mutta nenä ainakin oli auki :denti:

Reeneissä Inki keksi autossa haukkumisen, jota se ei koskaan ole tehnyt. Ennen treenejä Teron Otto ja Nanna tulivat moikkaamaan mua ja Jereä, ja Inki näki sen autosta. liekö mustasukkaisuutta vaiko suojelemista, mutta Inki aloitti haukun joka taukosi vasta kun ihmiset olivat pois näkyvistä ja alkoi taas kun tultiin näkyviin :roll: Toivottavasti ei jää tavaksi :silly: