Tänään tuli takapakkia hakuilussa. Oltiin Landbossa, mutta Hepekon alue oli varattu, joten mentiin tien toiselle puolelle. Matka autoille oli aika pitkä ja koiria aika paljon (11kpl), joten aikaa saatiin menemään ennätykselliset 4 tuntia :shock: !

Maasto oli haastava, hirveän jyrkkä nousu ja paljon tasoeroja. Niinhän siinä kävi, että Inki ei saanut hajua ekasta maalimiehestä. Mutta ei tullut myöskään kutsusta luo, jotta oisin saanut lähetettyä sen paremmin.
:silly: Pitkän aikaa neiti oli teillä tietämättömillä ja kun vihdoin suvaitsi saapua, otin sen Teron käskystä kiinni ja käskettiin maalimies ylös. Sinne jäi Inkin namit :posket: Jälkeenpäin kuulin Aulilta, joka oli juuri viemässä Onnia autoille takaisin ja näki Inkin tieltä koko ajan, että kyllä Inki koko ajan työtä oli kuulemma tehnyt eikä ollut heistäkään välittänyt mitään. Saisi vaan olla korvat mukana työskennellessäkin :orava:

Toinenkin maalimies oli Inkille kinkkinen, tälläkin kertaa sain kutsua sitä takaisin (ei tullut :angryfire: ), mutta nyt sillä ilmeisesti oli haju, koska hetken kuluttua alkoi kuulua haukku.

Kolmas maalimies meni ihan ok, vaikka vaikeassa paikassa sekin mun mielestä oli. Maalimies oli tosi ison jyrkänteen alapuolella, niin että jyrkänne ikäänkuin sulki hajut lähetyspaikalta. Haukku tuli joten kuten, vähän hajanaisesti, niin että välillä ajattelin sen jo karanneen maalimieheltä, mutta ei sentään :)

Neljäs maalimies menikin sitten tosi hyvin, Inki lähti minne sen lähetin ja haahuilua ei tapahtunut. Mutta
mä mokasin, en huomannut tarkistaa Terolta, että onko tämä viimenen maalimies enkä siis päästänyt Inkiä vapaalle :silly: Harmittaa, kun vielä tuli tommonen moka vaikeiden treenien päälle.

Olin jo melkein maani myynyt Inkin treenien jälkeen, mutta niin vaan oli muillakin koirilla ongelmia aika lailla samoissa paikoissa kun Inkillä, joten ilmeisesti maasto tosiaan oli vaan niin vaativa.

Treenien jälkeen käytiin vielä puolituntisella jyrkännekiipeilyllä Inkin kanssa. Sai neiti revitellä sielunsa kyllyydestä :mrgreen:

Seuraavat treenit onkin vasta kolmen viikon päästä, kun tähän sattuu nyt pääsiäinen ja Joensuun (?) erkkari. Silloin otetaan helppo ja kiva pikku treeni, eikä yhtään mitään vaativaa, näin olen päättänyt :nyokyti: