Tällä kertaa Inkillä oli virtaa vähän liiankin kanssa :mrgreen: Se on kotonakin ollut ihan pitelemätön, liekö valeraskauden loppuminen aiheuttanut jonkun virtapiikin?

Viisi maalimiestä otettiin taas. Ekalle maalimiehelle Inki lähi hyvin ja juuri siihen suuntaan johon lähetin. Maalimiehen luona vaan riemupurkaus aiheutti hepulin ja Inki kiisi pari riemurinkiä maalimiehen ympäri ennen kuin malttoi alkaa haukkua :denti: Kivahan se on, että tytskä nauttii, leikkiähän tämä meille on (ainakin toistaseksi)!

Toisen maalimiehen Inki jäljesti! Sitä se ei vielä koskaan ole tehnyt. Aika ylläri-pylläri, en sitten tiedä sattuiko jälki justiinsa kohdille vai mikä oli. Se pisto oli muutenkin vähän hihhulihei: maalimiehen luona Inki haisteli ensin edellisen koiran jälkiä ja vasta kun maalimies oli vähän heilutellut namipurkkia, Inki oli havahtunut, että "Ai niin, nythän piti vissiin haukkua" :roll:

Loput kolme maalimiestä menikin sitten kaiken taiteen sääntöjen mukaan, mitä nyt Inki ei ihan lähtenyt aina sinne mihin lähetin. Se sai vissiin jo ennen lähetystä hajun ja oikaisi suorinta tietä maalimiehelle. Haukku sujui hyvin ja häröilyjä ei enää tapahtunut :)

Oli ihanat treenit, ilma suosi ja aurinko paistoi. Tällä kertaa oltiin Viinikkalassa, joka oli ihan uusi metsä meille. Ensin treenien piti olla Tehnopoliksella, mutta siellä oli jo kaksi porukkaa treenaamassa. Toivottavasti jatkossa ei ole yhtä ruuhkaista, koska paikanvaihtoon kaikkine säätöineen kuluu aikaa niin paljon.