Raporttia taas vähä jälkikäteen...

Inki oli taas ihmisiä etsimässä. Oltiin Landbossa jälleen samassa vanhassa Hepeko:n metsässä. Neljä maalimiestä oli jälleen kerran, kaikki tietysti valmiina
;)

Inki oli taas kierroksilla ennen radalle menoa, mutta sitten keskittyi täydellisesti hommaan, eikä pöllöillyt.

Eka maalimies oli ison kiven takana vasemmasta etukulmasta vähän eteenpäin. Inki meni hienosti ja haukkui tosi hyvin. Mä lähdin menemään maalimiehelle, kun olin vähän yli puolen välin, näin kun Inki katsoi muhun ja sen ilmeestä arvasin: se karkaa. Ja niinhän se lähti vetämään jotain ihme rundia vähän matkan päähän. Maalimies ei ollut oikeen mukana ja niinpä mä huusin Inkin takas. Se vissiin tajus, että nyt tuli mokattua, kun yritti mennä uudestaan haukkumaan maalimiestä. Mä sanoin maalimiehelle ettei palkkaa Inkiä, otin Inkin hihnaan ja lähdettiin takas kohti keskilinjaa. Vähän vaikutti neiti hölmistyneeltä, kun ei namia tullutkaan :twisted: mutta hyvin se siitä opikseen otti; seuraavilla maalimiehillä ei puhettakaan karkaamisesta.

Tero-koutsi sanoi treenin lopuksi, että seuraavalla kerralla pitää Inkillä olla enemmän kuin neljä maalimiestä, koska a) se oppii laskemaan maalimiesten määrän ja b) siltä pitää jo vaatia enemmän.

Hyvät treenit siis kaiken kaikkiaan, yhtä lipsahdusta lukuun ottamatta :) Haukku tuli hyvin ja nenä toimi erinomaisesti :schmoll: