Landbossa jälleen.
Jere ohjasti Inkiä tänään hakutreeneissä. Meillä oli vain kolme maalimiestä, joten tehtiin niin, että kaksi maalimiestä siirtyi paikaltaan. Inkille otettiin siis kaiken kaikkiaan viisi maalimiestä.


Tero sanoi aluksi haluavansa testata Inkiä, eli tulossa oli vaikea treeni. No sehän kelpasi meille :mrgreen:

Eka maalimies oli taas vasemmalla olevan ison kiven takana, eri paikassa kuin mitä Tero käski. Niinpä Inki lähetettiin vähän väärin, mutta se teki hienosti laatikon. Tero sanoi, ettei se olisi löytänyt maalimiestä millään, ellei olisi osannut toimia oikein ja nenä auki :schmoll: Hieno koiruli!

Toinen maalimies oli melko lähellä oikealla puolella ja ei mitenkään pahassa paikassa. Piece of cake. Haukku tuli hyvin kuten edelliselläkin.

Kolmas maalimies oli myös oikealla, nyt syvemmällä. Inki lähti hyvin lähetettyyn suuntaan ja katosi pian ryteikköön. Meni hetki ja tarmokas haukku alkoi kuulua.

Neljäs maalimies oli siis sama kuin eka, nyt vaan siirtyneenä paikaltaan. Tässä pistossa parasta oli se, että kukaan meistä ei tiennyt missä maalimies on. Suunta vain oli suunnilleen tiedossa. Jere lähetti Inkin ja Inkihän lähti epäröimättä. Tero sanoi, että tämä on nyt paha ja oikeen kunnon testi Inkille. Inki eteni määrätietoisesti syvemmälle ja syvemmälle, sai hajun ja löysi :pokaali:

Viides maalimies oli taas aika lähellä ja helppona. Haluttiin kiva lopetus kovalle treenille :)

Seuraavaksi aletaan treenata sitä, että Inki etenisi suoraan varsinkin etukulmissa. Tätä varten palataan alkuun, eli otetaan helppoja haamuja etukulmiin. Samalla ajattelin, että aletaan treenata sitä, ettei Inkiä kytketä hihnaan pistojen välillä lainkaan, vaan koetetaan selvitä vapaana. Saa nähdä montako kertaa neiti meinaa oma-alotteisesti lähteä etsimään seuraavaa maalimiestä (jota ei tietenkään sallita) :orava:

Samoin tänään juteltiin, että aloitetaan tottistreenit tällä hakuporukalla eli keväällä on sitten kahdet treenit viikossa, toisena päivänä haku ja toisena tottis (sekä tietysti meillä jatkuu rauniotreenit Vpy:n porukassa kunhan maa sulaa). Tero toimii siinäkin koutsina. Ihan kiva, niin ei tarvi ruveta mitään eri ryhmää etsimään :nyokyti: