Koitettiin Inkin kanssa vähän tokoilua taas. Häiriönä toimi Jere, joka touhusi omiaan samalla kun Inki ja mä treenattiin vähän matkan päässä.

Sivulle tulo onnistui taas hienosti, Inki tuli ihan viereen ja istui suorassa ja tomerana. Seuraaminenkin meni hyvin, Inki pysyi vauhdissa sekä käännöksissä että kun laitoin kevyeksi hölkäksi. Kun pysähdyin, Inki tuli perusasentoon melko hyvin (jouduin kädellä vähän taputtamaan reittä -siis omaani k045.gif). Koitettiin myös liikkeestä maahan menoa ja istumista. Ekalla kerralla jouduin sanomaan maahan käskyn kaksi kertaa, mutta sen jälkeen yksi käsky riitti. Otin pari luoksetuloa, Inki tuli ripeästi luo. Ja yhden liikkeestä maahan menon päätin niin, että palasinkin takasin Inkin luo ja kutsuin sen sitten sivulle. Hienosti pysyi neiti maassa ennen kuin sai sivulle käskyn.

Ihmeellisintä tässä kaikessa on se, että me ei juurikaan olla treenattu liikkeitä confused-smiley-17505.gif. Inki on tässä(kin) asiassa kuin valmiiksi koulutettu! Mitähän se Eine on näitten kanssa tehnyt, kun olivat vielä pentukodissa a015.gif grinning-smiley-17116.gif.


Varmaankin parin treenikerran jälkeen voisi jo koittaa liikkeitä isommassa häiriössä, kuten toisten koirien läheisyydessä.